Fodrászat

Hajvégfrissítõ hajvágógép:

Eltávolítja a sérült, töredezett, kettényílt hajvégeket, a hajhossz megtartása mellett. Nem a hajhosszból vág , hanem minden hajszál végébõl . Az eredmény azonnali puha és selymes haj. Ajánlatos 6 hetente az egészséges hajszálak érdekében.

KIN COSMETICS

A KIN COSMETICS, prémium kategóriás professzionális fodrászati termékeket, és hajápolókat gyárt fodrászatok számára. Termékeit 80 éve használják a fodrászok és hajukat ápolók, a világ nagyon sok országában. A termékekben egyesül az exkluzív megjelenés és a nagyon magas minõség. A KIN Luxus minõségû termékei elérhetõk mindenki számára. Minden terméke klinikailag tesztelt, haj, bõr és környezet barát! A természet legcsodálatosabb illatait varázsolják elõ, irritáció nélkül!

A KIN COSMETICS a magas szintre törekvõ fodrászoknak egy életformát is kínál, amelyet a világ minden pontján a Dolce&Gabbana, Gucci, Prada, illetve a Vogue, Glamour, Kult divatmagazinok vezetõ fodrászai, mutatnak be! Xevi Jubany , Oscar Vera , Kilian Marín munkáit, a magazinoknak készített anyagait, a fodrászok Facebook oldalán, és a youtube -on is nyomon követhetjük.
A KIN hajfestékek, szõkítõ porok és hajápoló termékek a legmagasabb minõségben készülnek. A gyártó folyamatosan fejleszt és ügyel arra, hogy a gyártáshoz a innovatív anyagokat és gyártási technikát használjon. Teszteléshez nem végez állat kísérleteket, csomagoláshoz újra hasznosítható anyagokat használ.
A KIN termékei a saját szabadalommal védett az AIS technológiával készülnek! Ez egy olyan speciális liposzóma és mikro rendszer, amely az aktív összetevõket, egy mikro kapszulába zárva, speciálisan bejuttatja a haj külsõ rétegébe, amelyek aztán beljebb terjednék szét, a belsõ szerkezetben. Könnyen szétterjed a hajban, ellenállóvá teszi azt, vagyis maximális védelmet biztosít, maximális hatékonyság mellett. A lényege ennek az **AIS** technológiának, hogy a kis kapszulák, amikben az aktív összetevõk vannak, pozitív töltésûek, míg a haj negatív töltésû, így ezek vonzzák egymást, és ez garantálja a tökéletes beépülést a hajba. Kutatások bizonyítják, hogy az **AIS technológiával 180%-kal több aktív összetevõ kerül be a hajba, mintha csak szimplán szabad aktív összetevõket akarnánk bejuttatni.

*****A KIN COSMETICS kutatásainak, levédett találmányainak köszönhetõen, számos kémiai folyamatot egyedi, természetes hatás mechanizmussal tudott lecserélni. Ennek köszönhetõ a termékek rendkívüli egészség védõ, és megõrzõ képessége. - Az egész termékcsalád egy természetes fejlõdés eredménye, amely a vevõk, fodrászok és a cég közötti interakción alapszik. Ennek a rendszernek köszönhetõen:
 • csak természetes aktív összetevõkön alapszik minden egyes termék, és emellett olyan technológiákat fejlesztettek ki, amelyek segítségével sokkal hatékonyabbak lettek a termékek
 • az illatokat szintén a vásárlók visszajelzései alapján állították össze, de emellett arra is nagyon nagy hangsúlyt fektettek, hogy az illataromák mind a megfelelõ hatást gyakorolják az érzékeinkre (relaxáló vagy éppen élénkítõ)

A trichológia, mint tudományág ismertetése:

A hajgyógyászati kezelésre szolgáló termékeket Dr. Enzo Formentini bõrgyógyász professzor fejlesztette ki. Ezek a termékek a természetgyógyászati elveket ötvözik a legújabb bõrgyógyászati terápiás kutatási eredményekkel. A készítmények növényi-gyógynövényi hatóanyagokat tartalmaznak és a terápiás hatáson kívül, biztosítják a fejbõr és a haj normál mûködéséhez, növekedéséhez szükséges tápanyagokat is.

Elsõdleges szakmai törekvés, hogy ne csupán tüneti kezelést alkalmazzunk, hanem a kiváltó okok feltárásával segítsük a panaszok, betegségek gyógyítását. A fodrászatban is ezeket a samponokat , balzsamokat stb. használom a Kin termékek mellett.
Fodrászatban használt hajgyógyászati samponok , pakolások ismertetése.
Sampon:
 1. Biofizikai úton tisztít, megõrizve a fejbõr természetes ph-szintjét.
 2. Nem befolyásolja a fejbõr hidrolipid rétegének a felépítését.
 3. 8-36 aktív hatóanyagot tartalmaz.
 4. Biológiai alapú
 5. Koncentrátumok

Pakolások:

A terápiás készítmények között az egyik legerõsebb hidratáló és/vagy nutritív hatással rendelkezõ termékfajta. Egyaránt használhatóak zsíros és száraz hajra, típusától függõen. A hagyományos balzsamokkal és pakolásokkal ellentétben nem nehezítik el a hajat, és a fejbõrön is terápiás hatást fejtenek ki. Egyes típusai nyugtató, gyulladáscsökkentõ hatásúak.
Dr. Nagy Spirulina-protein pumpás:
Aminosavakká hidrolizált proteint tartalmaz. Fejbõrön és a hajszálra kifésülve is kiválóan hat. Kipótolja a hajszálszerkezeti rendellenességeket. Erõs hidratáció hiány, irritáció, fejbõrhámlásos tüneteknél mindenképp az egyik kezelõanyagként válasszuk! Citosztatikus kezeléseket követõen elsõkörös terméknek számít. A pumpás kiszerelésének köszönhetõen, tökéletesen felvihetõ a hajszálakra és a fejbõrre.
Dr. Nagy Spirulina - mandorla hajfürdõ:
Biofizikai úton tisztító, tiszta vizet megkötõ, hidratáló hajfürdõ. A hydrolipid réteg egyensúly rendezésére kiválóan alkalmas. A spirulina alga jótékony hatását hozzáadva: olyan enzimeket, vitaminokat, tápanyagot vihetünk a fejbõrbe és a hajhagymához ami más termékcsaládban nem szerepel! Segít a fejbõr immunrendszerét visszaállítani, ezért erõs hidratáció hiány, irritáció, fejbõrhámlásos
Forfora Secca hajfürdõ:
A Fejbõr hámlásával, gyulladásával járó problémák esetén alkalmazandó. Gombás, illetve egyéb rendellenes hámlás kezelésére elengedhetetlen terápiás szer. Bojtorján, borókabogyó, fehér nyírfa kéreg, izlandi zuzmó, borsmenta, allantoin, és levendula összetevõinek köszönhetõen erõs terápiás szernek minõsül. Biofizikai úton tisztítja a fejbõrt. Használata során végre olyan megoldást kaphatunk az akár évek óta kezelt problémákra, amely nem csak pár napra szünteti meg a makacs tüneteket. Koncentrátum, ezért 2:1 arányban hígítani kell. problémák esetén javasoljuk! Hígítva és töményen is egyaránt alkalmazható.
Forfora Grassa hajfürdõ:
Sajnos mára már széles körben elterjedt, sokak által ismert zsíros korpa bakteriális fertõzés kezelésére használjuk. Erõs tisztító és baktériumölõ hatása miatt hatékonyan veszi fel a harcot a makacs fertõzéssel szemben. Folyamatos használata fenntartó kezelésnek is kiváló. Erõs fertõzés esetén kiegészíthetõ egyéb kezelõszerekkel. Tartalmaz többek között ricinus communis magolaj, közönséges bojtorján, borókabogyó, nyírfa, izlandi zuzmó kivonatokat, búzacsíra protein összetevõkkel is rendelkezik. Védelmet biztosít a fejbõrt támadó egyéb élõsködõkkel szemben is. Koncentrátum, ezért 2:1 arányban hígítani kell.
Caduta hajfürdõ
Kiváló hajhullás elleni készítmény. Akár mindennapos használatra. A hajhullások túlnyomó többségében olyan okok vannak a háttérben, amire nem is gondolnánk. A hajhullás megszüntetése mellett hosszú távon látja el a fejbõrt a haj növekedéséhez szükséges tápanyagokkal. Zsírosodást nem okoz. Koncentrátum, ezért 2:1 arányban hígítani kell.
Trattati (Mandula pakolás):
Univerzális fejbõr és hajpakolás, a hydrolipid réteg egyensúlyának rendezésére kiváló. (víz-lipid beállító hatás). Nagy mennyiségû vizet visz a fejbõr mélyebb rétegébe. Hidratáló képessége 80% körül van, mindezt úgy hogy nem zsírosítja, nem nehezíti el a hajat. Szinte minden terápiás kezelésnek fontos összetevõje. Alkalmazása a kezelõlap alapján!

Remélem a további érdekességekmegismerése érdekében felkeresi szalonomat!

Alapproblémák:

 • Zsírosodás
 • Száraz korpa
 • Zsíros korpa
 • Fejbõrhámlás
 • Hajhullás, hajritkulás
 • Psoriasis/pikkelysömör
 • Gyulladt, vértolulásos fejbõr
 • Krónikusan száraz fejbõr
eva
virag